Natuurloop ten voordele van jeugdhuis Okapi

Illustratiebeeld: De jongste sportievelingen kunnen deelnemen aan de Kidsrun van de Natuurloop.
Yannick De Spiegeleir Illustratiebeeld: De jongste sportievelingen kunnen deelnemen aan de Kidsrun van de Natuurloop.
Op zondag 1 september organiseert Club 41 Lokeren in samenwerking met Jeugdhuis Okapi, KSA Lokeren en Chiro Jeko een natuurloop ten voordele van het nieuwe dak van het jeugdhuis in de Kerkstraat.

“We hopen jong en oud te verwelkomen aan het Kasteel in het Verloren Bos om samen te genieten van het nazomerzonnetje op deze laatste vakantiedag", klinkt het bij de organisatoren.

Het programma ziet er als volgt uit. Om 9 uur is er een wandeling door de Buylaers, onder begeleiding van een gids. Na afloop krijgen de wandelaars koffie en croissants geserveerd. Om 10.30 begint de Kidsrun: 1 kilometer voor de jongste lopers. Om 11 uur begint Natuurloop Okapi. Sportievelingen hebben de keuze tussen de 5 en de 10 kilometer. 

Tussen 10 en 15 uur is er een feestje in het startdorp aan het bordes van het kasteel. De platenruiters van Radio Rommelmarkt zorgen voor sfeer en gezelligheid terwijl de hongerigen en dorstigen hun heil vinden aan de verschillende eet- en drankkraampjes.

Op voorhand aan een voordeliger tarief inschrijven kan via www.jeugdhuisokapi.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.