N-VA-mandatarissen doneren zitpenning aan de Buylaers

De N-VA-gemeenteraadsfractie doneert haar zitpenningen aan het behoud van een stukje natuur in de Bleekmeersstraat.
RV De N-VA-gemeenteraadsfractie doneert haar zitpenningen aan het behoud van een stukje natuur in de Bleekmeersstraat.
Op maandag 24 juni vindt de laatste gemeenteraad voor het zomerreces plaats. De vier raadsleden van de N-VA-fractie en lid van het bijzonder comité sociale dienst Abdul Nassaj zullen elk hun zitpenning voor de vergadering doneren om het natuurbehoudproject van vzw Durme in de Bleekmeersstraat te steunen. Ook 

“Zo dragen we ons steentje bij aan het behoud van één van de laatste open plekken in het centrum van onze stad”, zegt fractievoorzitter Eddy Van Bockstal. “Het behoud van open ruimte was een belangrijk punt in ons verkiezingsprogramma. Naast ons inhoudelijk werk op de gemeenteraad, voegen we nu de daad bij het woord.”

“De beslissing was snel gemaakt. Toen we van de actie hoorden, wisten we meteen dat we wilden steunen. Open ruimte is kostbaar en willen we koesteren. Daarom ging iedereen akkoord om elk onze zitpenning voor de gemeenteraad te doneren”, verduidelijken Sylvie Van Acker, Manu Diericx, Philippe van Streydonck en Abdul Nassaj.




Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.