Mozzarella Delicatessen brengt Kaaiman Cheese op de Markt

Nancy en haar dochter Laurence verkopen de Kaaiman Cheese exclusief bij Mozzarella.
Yannick De Spiegeleir Nancy en haar dochter Laurence verkopen de Kaaiman Cheese exclusief bij Mozzarella.
Een smaakvolle kaas met toetsen van paprika, mierikswortel én het huisbier van de Lokerse Feesten. Dat is de gloednieuwe Kaaiman Cheese van delicatessenzaak Mozzarella op de Markt van Lokeren.

Het was een toevallige ontmoeting tussen Nancy Rasschaert, zaakvoerder van Mozzarella en Peter Laureys, marketingverantwoordelijke van de Lokerse Feesten, die voor de geboorte zorgde van de kaas.

“We zagen elkaar dit voorjaar op de voorbereiding van een vrijgezellenweekend van gezamenlijke vrienden toen Peter me vroeg hoe het ging met de Laubelle kaas (een eerdere creatie van Nancy op basis van het lokale bier Cesar, red.). Toen opperde hij plots het idee om een kaas op de markt te brengen op basis van Kaaiman, het huisbier van de Lokerse Feesten.”

Heel toegankelijk

Ondanks de krappe timing, voor de Laubelle kaas nam Nancy twee jaar de tijd om de smaak volledig op punt te stellen, slaagde ze toch in het huzarenstukje. “De rode spikkels, die verwijzen naar de huisstijl van de Lokerse Feesten, geven de kaas een karakteristiek uitzicht. Er zit onder meer paprika, mierikswortel en ajuin in. De kaas is zeer toegankelijk en kan geserveerd worden bij een slaatje, in een tosti of als raclette.”

Ook Laureys is tevreden met het eindresultaat. “Onlangs zagen we elkaar terug op de trouw van het koppel. Hij pakte me vast en feliciteerde me met het kleintje dat op komst is (haar dochter Laurence is zwanger, red.), maar ‘onze baby’ is er al verwees hij naar de Kaaiman Cheese", lacht Nancy.

De Kaaiman Cheese is exclusief verkrijgbaar bij Mozzarella voor 16,5 euro. Tijdens hun jaarlijks verlof van 2 tot en met 19 augustus kan je een bolletje verkrijgen bij slagerij Franky en Els op de Oude Bruglaan.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.