Met het speelgoed van Sublim Shop leert elk kind iets bij

Sibylle Hauwelaert biedt in Sublim Shop een kwaliteitsvol en origineel assortiment aan speelgoed aan.
Yannick De Spiegeleir Sibylle Hauwelaert biedt in Sublim Shop een kwaliteitsvol en origineel assortiment aan speelgoed aan.
Kleuren herkennen, woordjes leren of spelenderwijs leren opruimen? Bij Sublim Shop in de Kerkstraat in Lokeren vind je een ruim assortiment aan kwaliteitsvol en origineel speelgoed.

Zaakvoerster Sibylle Hauwelaert waagde tien jaar geleden de sprong om haar job als boekhoudster te ruilen voor een eigen zaak in het pand naast Sublim: de meubel- en interieurzaak van haar man Tomas Uwents. “Het was mijn kinderdroom om een eigen winkel te hebben.” De smaak kreeg ze te pakken tijdens een beurs die ze bezocht samen met Tomas.

Sindsdien speurt Sibylle naar mooi en authentiek speelgoed. “Achter elk product zit een verhaal.” Een mooi voorbeeld is de Foooty: een opvouwbare bal die je in je achterzak kan steken. “Dankzij een plannetje kan je de bal zelf in elkaar puzzelen en hij is zo gemaakt dat kinderen er ook binnen mee kunnen spelen, want de impact is beperkt dankzij het vernuftig ontwerp.” Ook het aanbod van het Franse Djeco is een aanrader: mooi geïllustreerde dozen waarbij spel, knutselen, puzzelen centraal staan. 

Het educatieve aspect is belangrijk voor Sublim Shop. “De speelgoedzak, een ontwerp van het Belgische Play&Go, is een speeltapijt dat kinderen spelenderwijs leert opruimen. Het is zeer handig als het speelgoed bijvoorbeeld regelmatig verhuisd: van thuis naar oma en opa en weer terug. De spelletjes van Haba zijn geschikt voor kinderen vanaf twee jaar. Elk spel bevordert een ander leerdoel zoals taalontwikkeling, geheugen, of fijne motoriek .”

Meer info via https://sublimshop.be/.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.