Marjoleine De Ridder derde schepen voor CD&V

rv
Marjoleine De Ridder zal derde schepen worden voor CD&V naast Filip Libaut en Nina Van der Sypt. Dat heeft de politica woensdag zelf bekend gemaakt op haar Facebookpagina. 

Marjoleiene De Ridder behaalde het derde grootst aantal voorkeurstemmen. Jan Cools, voormalig voorzitter van de Lokerse Feesten, zat haar echter wel kort op de hielen met 873 naamstemmen. Het nieuwe Lokerse stadsbestuur zal naast burgemeester Filip Anthuenis (Open Vld) bestaan uit vier schepenen van Open Vld en drie schepenen van CD&V. De christendemocraten slepen dankzij hun verkiezingsoverwinning een extra zitje in de wacht in het schepencollege ten koste van de liberalen. Bij Open Vld waren de schepenen eerder al aangeduid. Sabine Van Rysselberghe, Claudine De Waele en Marina Van Hoorick mogen hun mandaat verlengen. De nieuwe naam is daar die van Stefan Walgraeve.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.