Lokerse winkelinterieurs vallen in de prijzen op ‘Shop Design Awards’

Jan D'Hollander van Jean., Laurent Temmerman van TOOP en Traces Jones van de gelijknamige damesboetiek zijn opgetogen met de bekroning als laureaat van de 'Shop Design Awards'.
Yannick De Spiegeleir Jan D'Hollander van Jean., Laurent Temmerman van TOOP en Traces Jones van de gelijknamige damesboetiek zijn opgetogen met de bekroning als laureaat van de 'Shop Design Awards'.
Het Lokerse architectenbureau TOOP van architecten Jens Theuwen en Laurent Temmerman is twee keer in de prijzen gevallen op de ‘Shop Design Awards’. Hun interieurontwerpen voor damesboetiek Tracey Jones en delicatessenzaak Jean. werden bekroond als laureaat.

Temmerman en Theuwen startten TOOP op in 2014 en hebben intussen al een aantal mooie projecten op hun palmares staan. Zo tekenden zij ook het smaakvolle ontwerp uit voor de nieuwe bibliotheek en kinderdagverblijf dat in de plaats kwam van het voormalige gemeentehuis in Eksaarde. “Wij ontwerpen architectuur op schaal van zijn gebruikers. Dat betekent dat we trachten ruimtes te maken waar mensen zich goed in voelen. We willen vooral beleving toevoegen en enten gebouwen op hun omgeving”, verduidelijkt het architectenduo. In de Poststraat toverden ze een afgetakelde woning om tot het hippe winkelpand van Tracey Jones. De voormalige woning van wijlen burgemeester Robert De Noos aan de Prosper Thuysbaertlaan toverden ze om tot de karaktervolle delicatessen- en wijnbibliotheek Jean.

Tracey Jones in haar damesboetiek in de Poststraat.
Yannick De Spiegeleir Tracey Jones in haar damesboetiek in de Poststraat.
Het interieur van delicatessenzaak jean. viel in de prijzen.
Yannick De Spiegeleir Het interieur van delicatessenzaak jean. viel in de prijzen.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.