Lokerse producer Aradon (18) lanceert nieuw nummer ‘Show Me’: “Samenwerking met Anna Cordy van The Voice Kids”

Eerder werkte Aradon ook al samen met Oscar Santos.
rv Eerder werkte Aradon ook al samen met Oscar Santos.
De 18-jarige Thomas Van Raemdonck uit Lokeren, alias producer Aradon, heeft zopas een nieuw nummer op de wereld losgelaten. Anna Cordy van The Voice Kids neemt de zanglijnen voor haar rekening. “Haar coach Sean Dhondt omschrijft Show Me als het perfecte nummer bij een cocktail tijdens een zonsondergang op Ibiza”, zegt Van Raemdonck.

Aradon is niet aan zijn proefstuk toe. Zijn debuutsingle kwam tot stand na een samenwerking met Oscar Santos, de zoon van Tine Embrechts. Het nummer werd al 150.000 keer beluisterd op Spotify. Voor zijn tweede nummer werkte Van Raemdonck samen met Marilys, een andere finaliste van The Voice Kids en werd uitgebracht op het label van Dimitri Vegas & Like Mike.

Met Show Me wil Aradon definitief doorbreken. “Het nummer staat nog maar een week online en is intussen al 25.000 keer beluisterd.” Wie het nummer wil beluisteren, kan dat via deze link: https://open.spotify.com/album/3CyYz1uF0qTlQZGX6n9bpV.

Thomas Van Raemdonck, alias Aradon.
rv Thomas Van Raemdonck, alias Aradon.
Het nieuwe nummer Show Me is een samenwerking met Anna Cordy van The Voice Kids.
rv Het nieuwe nummer Show Me is een samenwerking met Anna Cordy van The Voice Kids.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.