Lokerse Feestweekmenu bij Amor Cibum

De Cesar Tripel zit verwerkt in één van de hoofdgerechten van het Lokerse Feestenmenu van Amor Cibum.
Colpaert De Cesar Tripel zit verwerkt in één van de hoofdgerechten van het Lokerse Feestenmenu van Amor Cibum.
Ook bij de middenstand leeft het enthousiasme rond de Lokerse Feestweek. Bij restaurant Amor Cibum kan je aanschuiven voor een Lokerse Feestenmenu.

Zo is één van de hoofdgerechten mosselen klaargemaakt in het Lokerse bier Cesar en gekruid met dragon, koriander en citroengras. Het gerecht is wel enkel te verkrijgen op reservatie. Amor Cibum is nog elke dag van de Lokerse Feestweek open van 18 tot 20.30 uur, behalve op zondag. Reserveren is mogelijk via 0472/57.22.27




Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.