Lokerse chefs bevestigen score in nieuwe Gault&Millau-gids

Kim en Stijn Audenaert van Restaurant Vos.
Yannick De Spiegeleir Kim en Stijn Audenaert van Restaurant Vos.

De gastronomische gids Gault&Millau heeft vandaag haar editie voor 2019 voorgesteld. Net als vorig jaar maken opnieuw drie Lokerse horecazaken deel uit van de culinaire bijbel. Restaurant Vos in de Groenstraat van chef Stijn Audenaert behaalt opnieuw 13 op 20, net als Bistro Vienna: de zaak van chef Bernard Van Den Driessche aan het Stationsplein. Derde Lokerse vertegenwoordiger in de lijst is ’t Vieremmershof van chef Pierre Van den Abeele, dat gelegen is aan de Krommestraat in de Daknamse Bossen.

Chef Bernard Van Den Driessche en Connie Eeckman van Bistro Vienna.
Yannick De Spiegeleir Chef Bernard Van Den Driessche en Connie Eeckman van Bistro Vienna.
Chef Pierre Van den Abbeele aan zijn fornuis.
Yannick De Spiegeleir Chef Pierre Van den Abbeele aan zijn fornuis.



Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.