Laatste dag Lokerse Feesten eist tol: vijf toeschouwers lopen lichte brandwonden op door vuurwerk, drie onruststokers in cel

RV
Op de laatste festivaldag was er het klassieke vuurwerk van de Lokerse Feesten. Dat was dit keer niet zonder gevolgen. Vijf toeschouwers kregen zondag verzorging in de medische hulppost omdat ze lichte brandwonden hadden opgelopen. 

Omstreeks 21.40 uur trok een 20-jarige jonge man op de Grote Kaai zijn broek uit. Hij werd ook gewelddadig. De politie hield hem aan en sloot hem op in de politiecel. In de loop van de nacht kreeg hij het gezelschap van nog twee andere personen die bestuurlijk werden aangehouden. Een 22-jarige dame werd rond middernacht betrapt op het bezit van cannabis. Er werd haar voorgesteld om een onmiddellijke minnelijke schikking te betalen.

Slagen

Een halfuurtje later kregen drie jonge mannen op de Markt slagen van een onbekende. De dader vluchtte meteen weg. Eén van de slachtoffers werd verzorgd in het ziekenhuis. Omstreeks 3 uur werd een 25-jarige vrouw samen met haar vriend verzocht het terrein van de Lokerse Feesten te verlaten omdat ze voor moeilijkheden zorgden. Een van hen verzette zich en werd aangehouden.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.