Kunstacademie Ter Beuken stelt aanbod voor: gratis concerten en opendeurdag op komst

De leerlingen van Kunstacademie Ter Beuken spelen op zaterdag 23 februari voorstellingen en concerten op verschillende locaties in Lokeren.
Luc Vanderaa De leerlingen van Kunstacademie Ter Beuken spelen op zaterdag 23 februari voorstellingen en concerten op verschillende locaties in Lokeren.
Op zaterdag 23 februari vinden er in de Kunstacademie, het CC Lokeren, Sint-Laurentiuskerk en JH Okapi verschillende optredens en voorstellingen plaats van de leerlingen van Ter Beuken. De toegang is overal gratis.

Ben je nieuwsgierig naar wat er allemaal gebeurt in Kunstacademie Ter Beuken? Wil je graag volgend schooljaar met muziek of woordkunst-drama starten, of kan je nog niet zo goed kiezen? Dan kan je terecht op de ‘Demo-dagen’ van de kunstacademie van maandag 25 februari tot zaterdag 2 maart. Alle klassen houden opendeurdagen waar je kan komen snuisteren in het aanbod. Je kan kennismaken met de leerkrachten en de lessen bijwonen.




Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.