Jeugddienst verrast vrijwilligers EXIT-fuif met boterkoeken

De verrassingsactie met de boterkoeken viel in de smaak.
rv De verrassingsactie met de boterkoeken viel in de smaak.
In de stedelijke fuifzaal zorgde de stad deze ochtend voor een aangename verrassing voor de vrijwilligers die zich inzetten om de nieuwjaarsfuif EXIT mogelijk te maken. Alle helpende handen en de laatste feestvierders werden getrakteerd op boterkoeken.

“Dit najaar kregen we het leuke nieuws dat de Moazoart, Winning Movez en Chiro Jeko zich wilden inzetten om de EXIT-fuif opnieuw te organiseren voor de Lokerse jeugd. Als teken van dank hebben we met de jeugddienst deze actie op poten gezet in samenwerking met een lokale bakker”, zegt schepen van Jeugd Marjoleine de Ridder (CD&V). “In mijn jeugd was het ook steeds uitkijken naar de nieuwjaarsfuif. Zelf heb ik er samen met mijn oudere neven en nichten de smaak te pakken gekregen om uit te gaan. Dat dit nu ook kan voor de Lokerse jeugd van vandaag vinden we fantastisch. Vandaar deze verrassing.”

De verrassingsactie met de boterkoeken viel in de smaak.
rv De verrassingsactie met de boterkoeken viel in de smaak.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.