Jeugdbeweging zoekt verkoeling in fontein op Markt

De kinderen van de Chiro uit Wijtschate zoeken verkoeling in de fontein op de Markt van Lokeren.
Yannick De Spiegeleir De kinderen van de Chiro uit Wijtschate zoeken verkoeling in de fontein op de Markt van Lokeren.
Ook in het centrum van Lokeren klom de temperatuur vandaag boven de 38 graden. De Chiro Wij(t)schateren uit het West-Vlaamse Wijtschate is op kamp in de Durmestad en zocht verkoeling in de fontein op de Markt.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen aan.

De kinderen en hun leiders verblijven in het Centrum voor Jeugdtoerisme in het Verloren Bos. “Gelukkig ligt onze kampplek in het park en zorgen de bomen voor verkoeling. We hebben ons programma de komende dagen aangepast, zodat de kinderen het niet te warm hebben”, zeggen leiders Wannes Vandewalle, Sophie Moortgat en Robbe Bouten. “Vandaag laten we de kinderen spelen in de fontein. Morgen gaan we zwemmen en ook kajakken staat nog op het programma.”

De kinderen van de Chiro uit Wijtschate zoeken verkoeling in de fontein op de Markt van Lokeren.
Yannick De Spiegeleir De kinderen van de Chiro uit Wijtschate zoeken verkoeling in de fontein op de Markt van Lokeren.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.