Hoveniersbedrijf Wim D’Hollander opent bloemen- en kamerplantenwinkel

Wim D'Hollander opent samen met zijn partner Febe Moens de nieuwe kamerplanten- en bloemenwinkel Boutique Botanique in de Prosper Thuysbaertlaan.
Anneke D'Hollander Wim D'Hollander opent samen met zijn partner Febe Moens de nieuwe kamerplanten- en bloemenwinkel Boutique Botanique in de Prosper Thuysbaertlaan.
In de Prosper Thuysbaertlaan opent tuinaannemer Wim D’Hollander dit weekend de deuren van zijn bloemen- en kamerplantenwinkel ‘Boutique Botanique’. De voormalige olieslagerij annex textielfabriek ademt de sfeer uit van een ‘urban jungle’.

In Boutique Botanique kan je terecht voor een ruim assortiment kamerplanten. Zo kan je er onder meer de hippe monstera of gatenplant op de kop tikken. Ook een vernieuwend veldboeket maakt deel uit van het gamma. “Om verspilling van bloemen en de kostbare tijd van onze klanten tegen te gaan worden onze veldboeketten op voorhand gemaakt en op bestelling”, verduidelijkt Wim, die in de zaak assistentie krijgt van zijn partner Febe Moens: een ondernemende student handelsingenieur én kleindochter van een boomkweker.

Milieuvriendelijk

“De bloemen worden verpakt op een milieuvriendelijke manier met gerecycleerd papier en jute die we versnijden uit oude koffiezakken”, legt Wim uit. De bloemen worden aangeboden in drie verschillende prijscategorieën: 18, 28 en 38 euro. “Iedere week zullen de bloemen in de boeketten variëren, maar de stijl blijft altijd hetzelfde. Voor Moederdag hebben we alvast heel erg mooie pioenrozen beschikbaar en andere prachtige bloemen in ons moederdagboeket. Op termijn wil Boutique Botanique ook van start gaan met een abonnementenservice. “Per post zullen we boeketten aan huis bezorgen”, klinkt het.

De bloemen worden verpakt op een milieuvriendelijke manier met gerecycleerd papier en jute die we versnijden uit oude koffiezakken

Wim D’Hollander

Het openingsweekend van Boutique Botanique begint vrijdag van 16 tot 20 uur. Zaterdag kan je er terecht van 9 tot 18 uur en zondag van 9.30 tot 12 uur. Voor meer informatie kan je surfen naar de Facebookpagina.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.