Groen-sp.a plant 170 bomen: voor elk verkiezingsbord 1

Jolien De Vleesschouwer en Tom Van Kerckhove planten samen hun dochtertje Nona (3) een boompje voor de jonge Nand (7 maanden)
Yannick De Spiegeleir Jolien De Vleesschouwer en Tom Van Kerckhove planten samen hun dochtertje Nona (3) een boompje voor de jonge Nand (7 maanden)
In de Hemelseschoot in Eksaarde heeft Groen-sp.a 170-tal bomen en struiken geplant op een weide van bioboerderij en hoevelslagerij De Vierklaver. Tijdens de verkiezingscampagne hadden beide partijen beloofd dat ze voor elk geplaatst verkiezingsbord een boom zouden planten.

“Op die manier compenseren we, naast het ecologisch drukken op milieuvriendelijk papier, de druk op het milieu die inherent is aan verkiezingscampagne”, verduidelijkt lijsttrekker Björn Rzoska (Groen).

Zes koppels planten ook een boom ter ere van de geboorte van hun baby. “In het verleden hebben we al eens het voorstel gedaan om in Lokeren werk te maken van een geboortebos. Dat de vraag leeft, maakt deze actie ook duidelijk”, zegt Rzoska. Op de gemeenteraad van december zullen Groen en sp.a het voorstel opnieuw op tafel leggen.

Jong en oud staken de handen uit de mouwen.
Yannick De Spiegeleir Jong en oud staken de handen uit de mouwen.
Yannick De SpiegeleirReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.