Gigantische platencollectie siert decor Lokerse Feesten

De gigantische platencollectie is één van de blikvangers van de nieuwe inkleding van de Grote Kaai.
Yannick De Spiegeleir De gigantische platencollectie is één van de blikvangers van de nieuwe inkleding van de Grote Kaai.
De Lokerse Feesten pakken dit jaar uit met een nieuw thema voor de inkleding van de Grote Kaai. De pakhuizen van de voorgaande edities maken plaats voor een muzikale look.

Blikvanger is een gigantische afbeelding van een platenkast die sinds vandaag de zijgevel van de sporthal siert. “Op de platen staan namen van artiesten die hier de voorbije edities de revue zijn gepasseerd, maar ook headliners van deze editie krijgen hun plaats, zoals The Chemical Brothers”, verduidelijkt ondervoorzitter Bart Nonneman.

Ook de rest van het podium en het festivalterrein wordt de komende dagen nog in een muzikaal jasje gestoken.

De gigantische platencollectie is één van de blikvangers van de nieuwe inkleding van de Grote Kaai.
Yannick De Spiegeleir De gigantische platencollectie is één van de blikvangers van de nieuwe inkleding van de Grote Kaai.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.