Geseind persoon en twee dronkenmannen in de cel

Photonews
De politie van Lokeren had dit weekend de handen vol. Er werd een geseind persoon opgepakt en een dronken man en dronken vrouw kwamen in de cel terecht.

De geseinde man werd vrijdagnacht omstreeks 3.30 uur opgemerkt in de Oud-Strijderslaan. De agenten wisten dat de 21-jarige man geseind stond voor verhoor. Toen hij de patrouille opmerkte, vluchtte hij weg. Hij kon echter gevat worden. Hij werd gearresteerd voor de duur van het verhoor in een openstaand dossier.

Een 49-jarige dronken treinreiziger zorgde zaterdagavond omstreeks 20 uur voor moeilijkheden in het station van Lokeren. Hij werd bestuurlijk aangehouden.

Een 72-jarige vrouw kreeg zondagavond omstreeks 21.40 uur onderdak in de politiecel. Ze verloor haar evenwicht, zwaaiend met een flesje wijn, dat aan diggelen sloeg tegen de kasseien in de Kerkstraat. Ook zij werd bestuurlijk aangehouden.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.