Festivalfashionista’s: Steffie uit Breda

Steffie uit Breda bracht woensdagavond voor de eerste keer een bezoek aan de Lokerse Feesten.
Yannick De Spiegeleir Steffie uit Breda bracht woensdagavond voor de eerste keer een bezoek aan de Lokerse Feesten.
Modebewust of excentriek? Op de Lokerse Feesten en Fonnefeesten gaan we elke dag op zoek naar festivalfashionista’s. Vandaag: Steffie uit Breda.

Een appelblauwzeegroene outfit met transparante delen aangevuld met een oosters getinte paraplu. Dat is de festivaloutfit van Steffie uit het Nederlandse Breda in haar hand draagt ze ook een dolfijn in ballonvorm. “Het is de eerste keer dat ik naar de Lokerse Feesten kom, maar het optreden van Roisin Murphy wilde ik niet missen. Vroeger ben ik wel nog uitgeweest in de Cherry Moon. Ik heb zelfs een tattoo van het Bonzai-label op mijn enkel staan.” Steffie heeft ook een grote zak mee met gadgets. “Ik deel graag spulletjes uit aan andere festivalgangers zoals snoepjes of kleine hebbedingetjes. Gewoon omdat het kan.”

Steffie uit Breda bracht woensdagavond voor de eerste keer een bezoek aan de Lokerse Feesten.
Yannick De Spiegeleir Steffie uit Breda bracht woensdagavond voor de eerste keer een bezoek aan de Lokerse Feesten.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.