Expo Kamp van Lokeren gaat laatste rechte lijn in

De expo over het Kamp van Lokeren loopt nog tot en met zondag 14 oktober.
Stadsmuseum Lokeren De expo over het Kamp van Lokeren loopt nog tot en met zondag 14 oktober.
De tentoonstelling Het kamp van Lokeren 1944-1947. Opgesloten tussen zwart, wit en grijs loopt nog tot zondag 14 oktober in het Stadsmuseum Lokeren. Als u ze nog niet bezocht: u heeft dus nog een week de tijd.

Op de laatste dag, 14 oktober geeft Koen Aerts om 14.30 uur een lezing over collaboratie en repressie in de Torenzaal. De deelnameprijs bedraagt 5 euro, inschrijvingen via Vorming Plus: https://www.vormingpluswd.be/koenaerts-over-kinderen-van-de-collaboratie

Ook op zondag 14 oktober geeft Björn Rzoska, auteur van het boek over het kamp, nog een korte rondleiding in de expo om 13 uur. Inschrijven kan via Infopunt Toerisme: toerisme@lokeren.be of 09/340.94.74. Het aantal plaatsen is beperkt.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.