Duizendvoet en OLVC zamelen geld in voor De Steiger

Net zoals elk jaar zetten kleuterschool Duizendvoet en lagere school OLVC zich in voor de Warmste Week.
rv Net zoals elk jaar zetten kleuterschool Duizendvoet en lagere school OLVC zich in voor de Warmste Week.
Net zoals elk jaar zetten kleuterschool Duizendvoet en lagere school OLVC zich in voor de Warmste Week. Dit jaar zamelen de leerlingen en hun leerkrachten geld in voor vzw De Steiger. “Deze organisatie ondersteunt en begeleidt gezinnen met een problematisch opvoedingssituatie”, zegt Kathleen Gielis, directeur van kleuterschool Duizendvoet.

Duizendvoet en OLVC werden uitgedaagd door Niels Destadsbader om verschillende opdrachten tot een goed einde te brengen. “Zo werden er de voorbije weken al leuke kerstfoto’s gemaakt, kerstkaarten geknutseld die in de buurt uitgedeeld worden, een zelfgemaakte kerstboom in elkaar geknutseld... Maar ook de ouders droegen al hun steentje bij: er werden al meer dan 20 sjaals gebreid én verschillende ouders engageren zich om op de kerstmarkt minstens 200 heerlijke gebakjes te maken die verkocht kunnen worden”, verduidelijkt Gielis. “Op vrijdag 13 december brengen we iedereen samen om te kijken of alle opdrachten gelukt zijn.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.