Dienst Samenleving biedt sessies zwangerschapsyoga aan

De sessies zwangerschapsyoga zijn gratis, maar inschrijven is wel noodzakelijk.
iStockphoto De sessies zwangerschapsyoga zijn gratis, maar inschrijven is wel noodzakelijk.
In samenwerking met de dienst Sport en Jeugd lanceert de stedelijke dienst Samenleving een nieuw aanbod: yoga voor zwangere vrouwen vanaf de 14de week. De sessies vinden plaats van 13 tot 14 uur in het Huis van het Kind in het Sport- en Jeugdcomplex in de Sportlaan. De tiendelige lessenreeks vindt plaats tussen 12 maart en 28 mei.

In de zwangerschapsyoga worden de spieren versterkt, maar ook de band tussen kind en moeder wordt dieper. Je krijgt even de tijd om tot rust te komen. De ademhalingsoefeningen, massagetechnieken en meditaties kunnen vrouwen ook tijdens de bevalling helpen.

Inschrijven is mogelijk via lesgeefster Corien Van Bogaert door te mailen naar corienvanbogaert@gmail.com. Deelname is gratis. Inschrijven is wel noodzakelijk.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.