Delicatessenzaak jean. viert eerste verjaardag met Amerikaanse avond en opendeurdag

De beelden die Jans zus Anneke maakte van Texaanse cowboys zijn vanaf dit weekend  te bewonderen in jean.
Yannick De Spiegeleir De beelden die Jans zus Anneke maakte van Texaanse cowboys zijn vanaf dit weekend te bewonderen in jean.
Delicatessenzaak jean. aan de Prosper Thuysbaertlaan bestaat dit weekend één jaar. Om die heuglijke gebeurtenis te vieren worden klanten morgen in de watten gelegd tijdens een opendeurdag.

Vanavond al ontvangt Jan D’Hollander van jean. 70 gasten voor een Amerikaanse avond. “De avond is volledig volzet. We verwennen onze gasten met ‘Texas Beer en Burgers’”, zegt de zaakvoerder. Morgen zaterdag stelt jean. de deuren een hele dag open van 9 tot 18 uur voor alle klanten. “Klanten kunnen ‘s namiddags vanaf 14 uur gratis een workshop volgen met een barista en leren hoe ze een kopje verse koffie zetten met een klein kunstwerkje in het melkschuim. We bieden ook proevertjes en fijne lekkernijen aan en er is een geschenkje voorzien voor elke bezoeker.”

Jans zus Anneke D'Hollander maakte verschillende fotoreportages in de Amerikaanse staat Texas.
RV Jans zus Anneke D'Hollander maakte verschillende fotoreportages in de Amerikaanse staat Texas.

Het Amerikaanse thema van het verjaardagsweekend is niet toevallig gekozen. “Mijn nonkel woont in de Amerikaanse stad Dallas. Mijn zus Anneke, die fotografie studeerde aan KASK, maakte in de streek fotoreportages van cowboys. Eerder verscheen haar fotoreeks over een mini-missverkiezing ook al in het weekendmagazine van De Morgen en ook de krant Le Soir bekroonde haar werk met een prijs. Haar beelden zijn vanaf dit weekend te bewonderen in onze zaak.”

Voor meer informatie kan je surfen naar www.jean.eu of naar de Facebookpagina jean.lokeren.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.