De Mens en Nadiem Shah sluiten Fonnefeesten af


Frank Vander Linden van De Mens
Guy Kokken Frank Vander Linden van De Mens
De programmatoren van de Fonnefeesten hebben enkele toppers kunnen strikken voor de slotdag van het gratis stadsfestival deze zomer. 

Op zondag 11 augustus staat De Mens geprogrammeerd als headliner in het Josephine Charlottepark. De band rond Frank Van der Linden is bekend van songs als ‘Dit is mijn huis’, ‘Jeroen Brouwers (schrijft een boek)’ of Irene. Het laatste akkoord is voor DJ Nadiem Shah. Geen onbekende in Lokeren en de Charlatan. Een decennium lang drijvende kracht achter de muziekredactie van Studio Brussel. De jonge wolven van het Gentse Raman mogen de slotdag van de Fonnefeesten openen.

Ook de andere dagen van het laatste weekend van de Fonnefeesten werden intussen ingevuld. Op vrijdag 9 augustus is er De Tijdloze Party van StuBru. Op zaterdag 10 augustus staan met The Calicos en Nele Needs a Holiday twee oud-finalisten van Humo’s Rock Rally op het podium. 10cc en Junior Jack sluiten de avond af.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.