Dansschool D.I.O.P. Lokeren behaalt 6 podiumplaatsen op Europees Kampioenschap

De dansers van D.I.O.P leverden een straffe prestatie op het EK afgelopen weekend.
Dansschool D.I.O.P. De dansers van D.I.O.P leverden een straffe prestatie op het EK afgelopen weekend.
De leden van Lokerse dansschool D.I.O.P. hebben een straffe prestatie geleverd op het Europees Kampioenschap in het Nederlandse Veldhoven. Het duo Loeka Van Cauwenberghe en Amélie De Koster behaalde goud.

Ook de andere wedstrijddansers van dansschool D.I.O.P. behaalden mooie resultaten. Ze brachten maar liefst 6 bekers mee naar huis: naast 1 gouden, ook 4 zilveren en 1 bronzen beker

Dansschool D.I.O.P. is een dansschool gevestigd in Lokeren en Lochristi en vanaf volgend jaar ook nieuw in Zele en Waasmunster. Ze bieden danslessen aan voor alle leeftijden in de stijlen hip-hop, jazz-modern, musical, ballet en hedendaags zowel recreatief als competitief. Hun deelname aan het EK is dan ook een bekroning voor hun 10-jarig bestaan. De 14 dansdocenten delen met veel liefde hun passie voor dans in de danslessen die dagelijks plaatsvinden.

Wie interesse heeft om aan te sluiten bij dansschool D.I.O.P. of lessen te volgen, kan contact opnemen via dansschooldiop@hotmail.com of surfen naar www.dansschooldiop.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.