Dansschool D.I.O.P. brengt totaalspektakel ‘Beauty and the Beast’ op de planken

De 35 musicalsterren worden klaargestoomd voor de première van Beauty and the Beast.
RV De 35 musicalsterren worden klaargestoomd voor de première van Beauty and the Beast.
Dansschool D.I.O.P is met haar musicalafdeling ‘Kids and Teens’ volop bezig met de voorbereidingen voor een adaptatie van de Disney-klassieker ‘Beauty and the Beast’. “Het wordt een totaalspektakel met niet enkel, zang, dans en toneel, maar ook betoverende kostuums in een mooi decor”, zegt regisseur Bjorn De Vilder.

D.I.O.P trekt alle registers open. “Er wordt een totaal spektakel gecreëerd door middel van twee verschillende podia verbonden met een catwalk. Zo zal het publiek midden in de voorstelling zitten. Er worden decors aangeleverd tot 4 meter hoogte en er wordt gewerkt met een 100-tal rekwisieten. Ons naaiatelier draait op volle toeren want een 100-tal kostuums moeten worden ontworpen en gemaakt. Dit alles wordt professioneel ondersteund door onze licht- en geluidstechniekers. Onze 35 musicalsterren zijn er volledig klaar voor”, zegt De Vilder, die als regisseur Isabel Gelaude voor de zang en Melissa Dierckx voor choreografie aan zijn zijde heeft.

Alle voorstellingen vinden plaats in het Atheneum van Lokeren. De show op vrijdag 28 februari is uitverkocht. Voor de shows op zaterdag 29 februari om 14.30 uur en om 18.30 uur zijn er wel nog tickets. Tickets kosten 14 euro per persoon vanaf 12-jarigen en 10 euro per persoon voor -12-jarigen. 

Tickets en info: https://forms.gle/zKZjzThdyoRUAd7i6