Bouw seniorencomplex Hof van Hillare van start

Dirk D'haese, David Piron, burgemeester Filip Anthuenis, gedeputeerde Hilde Bruggeman en Open Vld-voorzitter Stefan Walgraeve leggen samen de eerste steen van het seniorencomplex.
Yannick De Spiegeleir Dirk D'haese, David Piron, burgemeester Filip Anthuenis, gedeputeerde Hilde Bruggeman en Open Vld-voorzitter Stefan Walgraeve leggen samen de eerste steen van het seniorencomplex.
In de Hillarestraat is zaterdag de eerste steen gelegd van de toekomstige seniorenresidentie Hof van Hillare. 

Op de voormalige locatie van Villa Peter Pan bouwt projectontwikkelaar David Piron een complex van 103 erkende assistentiewoningen. De uitbating zal gebeuren door cardioloog Dirk D'haese. Hetzelfde duo realiseerde eerder ook al Hof Ter Clipsen in de Uitbreidingslaan. "Het project heeft heel wat mooie troeven. Het is gelegen op een boogscheut van de Markt van Lokeren in een mooie parktuin die dateert van 1923 met grote beuken, wandelpaden, waterpartijen, zitbanken én een Japanse tuin", zegt Piron. Om de gezondheid van de monumentale bomen op en rond het domein te garanderen, recupereert de bouwheer het grondwater op de site. Momenteel zijn ongeveer de helft van de flats verkocht.




Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.