Bistro Vienna en VOS bevestigen score in nieuwe Gault&Millau

Chef Bernard Van Den Driessche en gastvrouw Connie Eeckman van Bistro Vienna
Yannick De Spiegeleir Chef Bernard Van Den Driessche en gastvrouw Connie Eeckman van Bistro Vienna
De Lokerse restaurant Bistro Vienna en VOS bevestigen hun score van 13 op 20 in de nieuwe Gault&Millau-gids die gisteren werd bekendgemaakt. ’t Vier Emmershof verdwijnt uit de culinaire gids.

Lokeren heeft nu dus nog 2 in plaats van 3 vermeldingen in de nieuwe Gault&Millau. Chefs Stijn Audenaert (VOS) en Bernard Van Den Driessche (Bistro Vienna) zijn tevreden dat ze hun mooie score kunnen handhaven.

Van Den Driessche pakt ook nog uit met extra nieuws. Er komt deze zomer een pop-up versie van Bistro Vienna. “De locatie en de timing houden we voorlopig nog even geheim”, zegt de chef van het restaurant aan het Stationsplein.

Kim en Stijn Audenaert van restaurant Vos.
Foto Yannick De Spiegeleir Kim en Stijn Audenaert van restaurant Vos.



Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.