Bestuurders op de bon geslingerd voor onverantwoord rijgedrag

belga
De politie van Lokeren heeft het voorbije weekend verschillende bestuurders op de bon geslingerd voor onverantwoord rijgedrag. Onder meer in de Luikstraat werd een fietsster ei zo na omver gereden.

Er kwamen bij de politie zowel op vrijdag als zaterdag verschillende meldingen binnen voor onverantwoord rijgedrag. Opvallend was dat het vooral ging om enkele bestuurders van huurauto’s. De politie kon verschillende van hen identificeren. Eén van hen werd geverbaliseerd omwille van een snelheidsovertreding, die agenten zelf hebben kunnen vaststellen.

Bijna van fiets gereden

Een jonge vrouw meldde zaterdagavond omstreeks 18 uur dat ze bijna van haar fiets werd gereden door de bestuurder van een auto die haar in de Luikstraat was voorbijgereden. De camerabeelden staafden het verhaal waarna er proces-verbaal werd opgesteld.

Ongeval

Vrijdagochtend gaf de politie ook bijstand bij een verkeersongeval met stoffelijke schade op de Zelebaan. Eén van de betrokken personen werd tijdelijk gearresteerd voor uitvoering van onder meer een verhoor. Hij probeerde weg te vluchten, maar kon gevat worden.

Zaterdagmiddag tot slot, trof een patrouille omstreeks 15.30 uur een persoon aan die geseind stond met een bevel tot gevangenneming. Hij werd overgebracht naar de gevangenis.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.