Al 940 gezinnen willen natuurgebied beschermen

De bekendste 'bewoners' van de Buylaers zijn de ooievaars en hun jongen.
François Haffner De bekendste 'bewoners' van de Buylaers zijn de ooievaars en hun jongen.
Natuurvereniging vzw Durme wil samen met 1.000 gezinnen het ontbrekende puzzelstuk van 2,5 hectare in het natuurreservaat de Buylaers aankopen. Intussen is al 94 procent van de beoogde giften binnengehaald voor de aankoop van het terrein.

Vzw Durme ziet een groot potentieel voor de natuur en recreant in dit historische grasland. Door deze aankoop wordt de Buylaers en zijn bewoners volledig veiliggesteld en wordt het natuurgebied een aaneengesloten geheel van topnatuur en dat in het centrum van de stad. “We konden al rekenen op de steun van heel wat mensen. De giften lopen vlot binnen”, klinkt het.

Iedereen kan zijn steentje bijdragen door een gift te doen op het rekeningnummer van vzw Durme (BE52 0012 2999 0009) met de vermelding ‘Gift Buylaers’.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.