ACV wil fietsvergoeding voor elke werknemer

De afdelingsmanifestanten van ACV Lokeren hebben een petitie gelanceerd om te pleiten voor een fietsvergoeding voor elke werknemer.
RV De afdelingsmanifestanten van ACV Lokeren hebben een petitie gelanceerd om te pleiten voor een fietsvergoeding voor elke werknemer.
De afdelingsmanifestanten van ACV Lokeren hebben een petitie gelanceerd om te pleiten voor een fietsvergoeding voor elke werknemer.

“Alles moet duurzamer, ook ons woon-werkverkeer”, zeggen voorzitter Dave Dakens en regiopropagandist Özgür Yurdaer. “Daarom wil het ACV dat fietsen van en naar het werk interessanter wordt. De helft van de werknemers woont op minder dan 10 kilometer van het werk. Een afstand die je perfect met de fiets kan doen. Toch doet nog geen 10 % dat. Het ACV vindt dat het pendelen met de fiets interessanter moet worden door betere en veilige infrastructuur en door de invoering van een recht op een fiscaal vrijgestelde fietsvergoeding voor iedereen. Al te vaak hangt dit af van de goodwill van de werkgever.”

Wie de oproep wil steunen, kan de petitie online ondertekenen op www.acv-lokeren.be (de site werkt enkel met de webbrowser Google Chrome).
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.