5 tips van Het Laatste Nieuws

Lokerse Feesten

Uw krant selecteerde vijf absolute smaakmakers die u zeker niet mag missen tijdens de Lokerse Feestweek

Faithless op zondag 14 augustus op de Grote Kaai om middernacht. Jarenlang waren zanger Maxi Jazz en zijn gevolg de afsluiter van Rock Werchter en ging het publiek massaal uit zijn dak. Die tijd ligt intussen al even achter ons, maar met klassiekers als 'We Come One' en 'God is a dj' staan ze zonder twijfel opnieuw garant voor een legendarisch feest.


K3 op zaterdag 13 augustus op de Grote Kaai vanaf 14 uur. De kindernamiddag met de nieuwe blonde, roodharige en zwarte van K3 is al enkele maanden hopeloos uitverkocht. Wie geen ticket heeft, kan met zijn kroost ook nog altijd terecht op de familiedag van de Fonnefeesten op woensdag 10 augustus of een bezoekje brengen aan de 'goeie ouwe' kermis op de Markt en dat tien dagen lang.


Slayer op zondag 7 augustus op de Grote Kaai vanaf 22 uur. De trashmetalband wordt in het programmaboekje van de Lokerse Feesten omschreven als de beste in zijn genre en daar is geen woord van overdreven. Hier komen bezoekers van ver buiten Lokeren naar kijken. Voor iets jeugdigere metalfans staat nadien ook nog een optreden van Limp Bizkit gepland: nostalgie voor ninetieskids.


Billy Ocean op zaterdag 13 augustus in het Fonnepark om 23 uur. De koning van de seventies en eighties verkocht meer dan 30 miljoen platen en komt nu iedereen aan het dansen brengen op de Fonnefeesten met klassiekers als 'Love really hurts without you' of 'When the going gets tough, the tough gets going'. Wees er tijdig bij!


De Laatste Pré historie op vrijdag 5 augustus in het Fonnepark vanaf 20 uur. Radio 2-dj Guy De Pré trekt de stekker uit zijn concept, maar opent de Fonnefeesten deze zomer nog eens voor de laatste keer met een spervuur van klassiekers. Je kan er swingen op de hits zoals ze nu niet meer gemaakt worden. (YDS)Video