‘Dokter Ann’ en ‘agent Dieter’ serveren frisse pintjes

Raf en Monika tappen samen pintjes aan toog 5.
(c) VRT Raf en Monika tappen samen pintjes aan toog 5.
De vrijwilligers van de Lokerse Feesten kregen gisteren hulp van ‘dokter Ann’ en ‘agent Dieter’ uit Thuis. Het charmeoffensief van acteurs Raf Jansen en Monika Van Lierde kadert in het online zomerproject #éénvoorallen van televisiezender één.

Deze zomer stuurt één zijn redders uit. Tijdens de maanden juli en augustus trekken de één-gezichten het land door om iedereen te helpen. Donderdag sloegen de Thuis-acteurs hun tent op in Lokeren. Van de bandjescontrole aan de inkom, tot tappen in Toog 5 en zelfs toiletten poetsen samen met de leden en leiding van KLJ Moerbeke. Raf en Monika staken de handen uit de mouwen om de vrijwilligers van het stadsfestival bij te staan. Het resultaat van hun arbeid is te bewonderen op de online kanalen van de VRT-zender.

Raf Jansen controleert de bandjes van de festivalbezoekers.
(c) VRT Raf Jansen controleert de bandjes van de festivalbezoekers.
Monika ging samen met de vrijwilligers van KLJ Moerbeke aan de slag om de toiletten een poetsbeurt te geven.
(c) VRT Monika ging samen met de vrijwilligers van KLJ Moerbeke aan de slag om de toiletten een poetsbeurt te geven.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.