Als je de HLN-app nog niet op je smartphone hebt geïnstalleerd, download ‘m dan onmiddellijk via de Apple Store of Google Play.
Volledig scherm
Als je de HLN-app nog niet op je smartphone hebt geïnstalleerd, download ‘m dan onmiddellijk via de Apple Store of Google Play. © RV

Lokaal nieuws, van dichtbij of veraf: selecteer nu jouw favoriete gemeenten in de HLN-app

Elke dag ontvangen niet minder dan 300.000 Vlamingen het regionaal nieuws uit hun buurt via de HLN-app. Speciaal voor hen hebben we In De Buurt in de HLN-app recent uitgebreid met een handige functie waarbij je maar liefst 4 gemeenten kan aanduiden. Want lokaal betekent voor veel mensen niet altijd dicht bij de deur. Van deze favoriete gemeenten krijg je dan alle lokale nieuws waarin jij geïnteresseerd bent. Up-to-date en rechtstreeks in jouw HLN-app.

 1. Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschakelen: zo bespaar jij op je energiefactuur
  Energie

  Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschake­len: zo bespaar jij op je energiefac­tuur

  Vele kleintjes maken één groot. En dat geldt zeker voor je energiefactuur. Een doorsnee Vlaams gezin (van 2,2 personen) betaalt jaarlijks zo’n 2000 euro aan energie. Die prijs kan je niet alleen onderdrukken met grote investeringen, zoals zonnepanelen of dakisolatie, maar ook met kleine gewoontes zoals wassen op lagere temperatuur of het stopcontact van je computer uittrekken. Wat is daar nu het precieze effect van? Mijnenergie.be zocht het uit.
 1. Automobilist kan filmen hoe naast hem trein ontspoort
  Play

  Automobi­list kan filmen hoe naast hem trein ontspoort

 2. Lach mee met de grappigste momenten van prins Philip
  Play

  Lach mee met de grappigste momenten van prins Philip