Twintiger loopt mogelijk kaakbeenbreuk op en is vier tanden kwijt na vechtpartij in Zaffelare, getuigen gezocht

De plek waar de fuif plaatsvond.
Google Maps De plek waar de fuif plaatsvond.
Een 20-jarige jongen is zaterdagnacht rond 4 uur gewond geraakt na een fuif bij een zware vechtpartij in de Rechtstraat in Zaffelare. Zijn moeder plaats een oproep om de dader alsnog te vinden. “Dit is veel te erg voor woorden.”

“Vier tanden werden uitgeslagen, hij liep een blauw oog op en misschien is zijn kaak zelfs gebroken”, somt moeder Fanny geëmotioneerd op. De verwondingen bij haar 20-jarige zoon Stijn zijn niet min. “Toen hij na de fuif naar huis wou gaan, zag hij dat één van zijn vrienden slagen kreeg, een andere vriendin werd al richting de ambulance gebracht. Ze zijn daar gewoon in het wilde weg beginnen vechten.” Toen Fanny zaterdagnacht het nieuws te horen kreeg, begreep ze er niks van. “Ik schrok me echt dood. Mijn zoon is geen ruziestoker of dronkaard”, zegt ze.

Moeder Fanny plaatste een oproep op sociale media om de dader, die een bruine jas droeg, te vinden. Ze hoopt getuigen te vinden, of iemand die toevallig foto’s of videobeelden gemaakt heeft. “Ik hoop echt dat ze de dader vinden, maar daarmee is het leed van mijn zoon nog niet achter de rug. Er zullen nog verschillende operaties en tandprotheses nodig zijn.”

Wie tips of nuttig beeldmateriaal heeft, kan dit altijd doorgeven aan de lokale politie van Puyenbroeck. Via het nummer 09/310.33.00 of je kan aangifte doen online.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Hugo Bavré

    Liters sterke dranken wordt tegenwoordig verbruikt in het nachtelijk uitgaansleven. Wie niet in dronken toestand naar huis gaar heeft gefaald is de teneur heden ten dage. De sociale zekerheid zal wel opdraaien voor de mogelijke schadelijke gevolgen.

  • Frank Joos

    Laat gewoon weer de jongeren uitgaan zoals vroeger. Om 7 u vertrekken en om 1.30 u de boel dicht. Zullen VEEL minder ongevallen en gevechten zijn.