Snookerhal Pomerans investeert in nieuwe verwarmde competitietafels

Het aanwezig bestuur in de snookerclub.
Nimmegeers Het aanwezig bestuur in de snookerclub.
De enige snookerclub met verwarmde competitietafels in België, die vind je in Lochristi. Sinds de opening van de snookerclub Pomerans vijf jaar geleden is het aantal spelers er sterk gegroeid, dus het was tijd voor een investering in nieuwe top wedstrijdtafels.

“We zijn gestart met vier ploegen, nu zitten we al aan twaalf ploegen. Onze club wordt enkel groter en groter. Dus het was hoog tijd voor extra tafels en ruimte”, zegt clubvoorzitster Kristel Remue. “Het was een grote investering, er werden drie nieuwe tafels bijgeplaatst en de ruimte werd volledig gerenoveerd. In de toekomst zullen we ook een glazen scherm rond de tafels zetten. Zo kunnen de spelers in alle rust spelen.” 

De toekomst ziet er dan ook zeer positief uit voor de club. “We hebben een vijftigtal wedstrijdspelers. Er zal hier een nationaal tornooi plaatsvinden, ook de eerste dag van het provinciaal kampioenschap zal hier doorgaan. Het blijft groeien.”

De drie nieuwe tafels.
Nimmegeers De drie nieuwe tafels.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.