Shirt Kevin De Bruyne bezorgt SK Lochristi 2.022 euro voor kunstgrasproject, nu bieden voor Iljo Keisse

Tom De Sutter met een van de gesigneerde truitjes van Kevin De Bruyne.
Foto Sam Ooghe Tom De Sutter met een van de gesigneerde truitjes van Kevin De Bruyne.
De kas van het kunstgrasproject voor SK Lochristi is verder gespijsd met de verloting van een gesigneerd truitje van Kevin De Bruyne. De lotjesverkoop bracht 2.022 euro op.

De topvoetballer stuurde twee shirts op naar Lochristi. Het eerste truitje werd verloot onder de jeugdspelers van Lochristi. Binnenkort wordt het tweede shirt openbaar aangeboden.

De truitjes moeten geld opleveren voor een nieuw kunstgrasveld voor de jeugd van SK Lochristi. “Voor een volledig terrein en een kleiner veld, moet je op 500.000 euro rekenen”, legde Tom De Sutter van SK Lochristi eerder uit. “Het doel is om binnen de drie jaar met allerlei acties 200.000 euro in te zamelen. Daarmee zouden we naar de gemeente stappen.” 

Ook renner Greg Van Avermaet stuurde al een gesigneerd shirt op, en een truitje van collega Tiesj Benoot leverde op een veiling eerder 500 euro op. In totaal zit de organisatie nu al aan meer dan 5.000 euro opbrengst.

De volgende gesigneerde truitjes die middelen moeten opleveren voor het kunstgrasproject zijn van Iljo Keisse, en van Kenny De Ketele en Robbe Ghys, allen smaakmakers tijdens de voorbije Zesdaagse. Bieden kan op de Facebookpagina van het project, als publieke reactie onder de foto van het truitje.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.