Motorrijder (48) overlijdt na aanrijding tegen hoge snelheid

Dorp West Lochristi
Google Street View Dorp West Lochristi
Op Dorp West in Lochristi kwam vrijdag in de late namiddag een motorrijder om het leven bij een verkeersongeval met een wagen. De 48-jarige motorrijder uit Gent overleed ter plaatse.

Het ongeval gebeurde ter hoogte van de Hijftestraat. De motorrijder kwam in aanrijding met een personenwagen die uit de tegenovergestelde richting kwam. De klap was enorm en de motorrijder bleef levenloos op de straat liggen. Hij overleefde de klap niet. Het Parket van Oost-Vlaanderen stuurde een verkeersdeskundige ter plaatse. “Volgens de eerste vaststellingen ligt overdreven snelheid aan de oorzaak van het ongeval”, zegt Caroline Jonckers van het Parket. De bestuurder van de personenwagen bleef ongedeerd.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Erwin Obourdin

    Ik blijf hier wat op mijn honger zitten... Was het een roekeloos te hoge snelheid van de moto? Stak die auto de baan over, in't gedacht, hier kan ik nog voor? Nu lijkt het wel of de motorrijder in fout is...