Greg Van Avermaet schenkt gele trui voor kunstgrasproject Lochristi

Het shirt van Greg Van Avermaet.
Tom De Sutter Het shirt van Greg Van Avermaet.
Het kunstgrasproject van SK Lochristi heeft opnieuw een vette vis binnengehaald. Olympisch kampioen Greg Van Avermaet schonk een gesigneerde gele trui aan de organisatie.

De jeugdcoördinator van SK Lochristi, Tom De Sutter, kondigde het nieuws trots aan. Eerder mocht hij al twee gesigneerde voetbalshirts van Kevin De Bruyne in ontvangst nemen. Ook enkele jonge wielrenners, de spelers van Sporting Lokeren en de iconische doelman Barry Boubacar Copa schonken al shirts.

De truitjes moeten geld opleveren voor een nieuw kunstgrasveld voor de jeugd van SK Lochristi. "Voor een volledig terrein en nog een kleiner, moet je op 500.000 euro rekenen", legde Tom De Sutter eerder uit aan onze krant. "Ons doel is om binnen de drie jaar met allerlei acties 200.000 euro in te zamelen. Daarmee zouden we naar de gemeente stappen, om te tonen: dit leeft, mensen zijn ermee bezig. En dan hopen we dat de gemeente bijpast. Zo is het ook gelukt in Aalter.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.