Gezellig én voor het goede doel: Kersthappening ten voordele van Mozaïek vzw

Archiefbeeld.
Photo News Archiefbeeld.
Woensdag wordt voor de vierde keer de Kersthappening georganiseerd. Dat is een feestavond ten voordele van Mozaïek vzw, een organisatie uit Oostakker die mensen met beperkingen ondersteunt.

De initiatiefnemers zijn De Feestarchitect, Horta De Meyer Zeveneken, Slagerij Stefan De Clercq Lochristi, Sleeplife Oostakker en de Mozaïekvrienden. Ze omschrijven de avond als volgt: “Een sfeervol verlichte oude hoeve, vuurkorven, fluwelen stemmen, koude en warme dranken, soep, een broodje Breydelham, gebakken spek vergezeld van lekkere groentestoemp, pannenkoeken, wafels, een ijsbar per kruiwagen, een toiletervaring waar vooral de dames over napraten…”

Kortom: een avond voor het goede doel, maar met véél gezelligheid en optredens. Iedereen is welkom in Speurdonkhof, Busstraat 11 in Zaffelare vanaf 17 uur. Vorig jaar leverde de Kersthappening 4.100 euro op.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.