Dit weekend al voor 35e keer feest in Lobos

Het wijkfeest is dit weekend 35 jaar oud.
vzw Lobos Het wijkfeest is dit weekend 35 jaar oud.
Nog geen plannen voor dit verlengd weekend? Vzw Lobos lost dat op, met al de 35e editie van haar iconische wijkfeest. Het programma is opnieuw zeer goed gevuld.

Het feestweekend begint al op vrijdagnamiddag - voor velen toch een brugdag -, met spelletjes, pannenkoeken, een poppentheater, én de zoektocht naar de Lobos Universalis, de meest complete man of vrouw uit de wijk. ‘s Avonds is er een receptie in de Bosbar en een quiz.

Op zaterdag staat het petanquetoernooi op het programma, met daarna het tropische Streetfood Festival en een goed feestje, met Soul Brother en Blom Brothers. Uitkateren op zondag kan met een aperitiefje en het Lobosfestijn. Inschrijven voor de diverse activiteiten kan via www.vzwlobos.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.