Bijna een op drie rijdt te snel in Veldstraat

In de Veldstraat reed bijna één op drie chauffeurs te snel.
Google Maps In de Veldstraat reed bijna één op drie chauffeurs te snel.
De politiezone Puyenbroeck heeft woensdag op verschillende plaatsen in de regio snelheidscontroles uitgevoerd. In de Veldstraat in Hijfte, Lochristi scoren chauffeurs het slechtst.

In de Veldstraat reden maar liefst 50 van de 165 chauffeurs te snel. Het flitstoestel stond opgesteld ter hoogte van huisnummer 21 in de bebouwde kom, verduidelijkt de politie. Daar is de straat tamelijk recht, wat chauffeurs kan uitnodigen om sneller te gaan rijden.

In de Rechtstraat in Lochristi zijn de cijfers iets beter. Daar werden 59 van de 437 gecontroleerde voertuigen geflitst. De politie schreef ook drie waarschuwingen uit voor andere verkeersinbreuken.

In Moerbeke controleerde de politie in de Terweststraat 409 wagens. 29 chauffeurs reden te snel. De politie betrapte ook een bestuurder die onder invloed van verdovende middelen achter het stuur zat. Hij moest zijn rijbewijs onmiddellijk inleveren.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Desmet Jacques

    Desmet Jacques Is daar al jaren zo