1.000 fietsers tussen Lokeren en Lochristi: Festivélo volledig uitverkocht

Deelnemers kunnen genieten van onder meer Eva De Roovere en Urbanus

Urbanus.
rv Urbanus.
Festivélo, de muzikale fietstocht tussen Lokeren en Lochristi, is volledig uitverkocht. Zondag zullen 1.000 deelnemers van optreden naar optreden trappen.

Festivélo is een gezamenlijke organisatie van de stad Lokeren en de gemeente Lochristi. De deelnemers fietsen via een tocht van 25 kilometer van optreden naar optreden, met Eva De Roovere en Urbanus als grootste namen. Festivélo verklapt niet alles, maar de concertplekjes zijn ‘verrassend’: “Van een geheime pastorietuin tot een oude serre, een sfeervolle kerk, een kasteeldomein, een nieuwe speelsite of een boerderij met heel bijzondere dieren”, klinkt het.

Vandaag communiceerden Lokeren en Lochristi dat Festivélo met 1.000 deelnemers volledig volzet is. Het evenement start en eindigt in Lokeren.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.