Kom Op Tegen Kanker is erg blij met de cheque.
Volledig scherm
Kom Op Tegen Kanker is erg blij met de cheque. © LKQ Belgium

LKQ Belgium haalt 18.459 euro op voor Kom Op Tegen Kanker

LeuvenLKQ heeft zopas 18.459 euro ingezameld voor Kom Op Tegen kanker. Dat deed het berijf met de LKQTour2021, de eerste editie van een tweedaagse fietstocht langs de vijftien LKQ-filialen in Vlaanderen.

0 reacties

 1. Controle op zwaar verkeer aan E25 in Moelingen: 13.000 euro aan boetes uitgeschreven
  Voeren

  Controle op zwaar verkeer aan E25 in Moelingen: 13.000 euro aan boetes uitgeschre­ven

  Afgelopen dinsdag hebben verschillende diensten, waaronder lokale politie van Voeren en de douane, een statische controleactie uitgevoerd op het zwaar verkeer aan de E25 in Moelingen. Daarbij werden enkele voertuigen begeleid naar de voormalige douaneparking om ze te onderwerpen aan een controle. Uiteindelijk bleken enkele voertuigen technisch niet orde te zijn en ontbraken hier en daar de verplichte boorddocumenten. Nog een bestuurder reed rond onder invloed van drugs. Die moest zijn rijbewijs inleveren voor een periode van 15 dagen. De actie resulteerde uiteindelijk in een aantal boetes, goed voor ongeveer 13.000 euro in totaal.
 1. Aartselaar supportert voor Olympiër Paulien Couckuyt (23): “Ze is en blijft eentje van ons”
  PREMIUM
  Aartselaar

  Aartselaar supportert voor Olympiër Paulien Couckuyt (23): “Ze is en blijft eentje van ons”

  In Aartselaar kijkt men volop uit naar de prestaties van Paulien Couckuyt (24) op de Olympische Spelen. Couckuyt groeide op in de gemeente en zette haar eerste stapjes in de atletieksport bij de lokale atletiekclub AVKA. “Toen al bleek dat ze veel talent had”, klinkt het daar. Zaterdagnacht komt zij voor het eerst in actie en schrijft zij daarmee meteen een stukje Aartselaarse sportgeschiedenis.