Projectsubsidies zijn verdeeld

Ook de kerst- en tractorprocessie van de Landelijke gilde Orsmaal, KVLV Orsmaal en de parochieploeg Orsmaal kreeg een projectsubsidie.
Bollen Ook de kerst- en tractorprocessie van de Landelijke gilde Orsmaal, KVLV Orsmaal en de parochieploeg Orsmaal kreeg een projectsubsidie.

De gemeenteraad heeft 1.000 euro projectsubsidies verdeeld onder enkele culturele verenigingen. Die verdeling gebeurt op advies van de verschillende betrokken adviesraden en deze projectsubsidie wordt toegekend op basis van de aard van het evenement en de samenwerking tussen meerdere culturele verenigingen om dit evenement mogelijk te maken. Zo kreeg de Sint-Maartenswandeling, een initiatief van de ouderraad Neerlinter, ouderraad Drieslinter en Okra, 200 euro toebedeeld. Er ging ook 400 euro naar de herdenking van WO I door de Landelijke gilde Wommersom en de retroclub Wommersom en naar de kerst- en tractorprocessie van de Landelijke gilde Orsmaal, KVLV Orsmaal en de parochieploeg Orsmaal.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.