Nieuw concept moet kerstmarkt weer meer leven inblazen

De ondernemersraad lanceert een nieuw concept voor de kerstmarkt in De Linde.
vanessa dekeyzer De ondernemersraad lanceert een nieuw concept voor de kerstmarkt in De Linde.
De kerstmarkt in OC De Linde wordt in een nieuw kleedje gestoken door de vernieuwde Ondernemersraad Linter. Na 27 jaar was dit evenement in een neerwaartse spiraal terecht gekomen. “Dankzij meer steun van bestaande en nieuwe leden, hebben we dit jaar het concept omgegooid. De locatie blijft wel behouden”, zegt Brecht Peeters van de Ondernemersraad.

Op zaterdag 7 en zondag 8 december kan je in De Linde terecht voor de kerstmarkt. “We wilden vasthouden aan deze locatie zodat we niet afhankelijk van het weer hoeven te zijn en bovendien kan ’s nachts alles veilig achter slot en grendel”, aldus Brecht. “Maar verder plannen we heel wat vernieuwingen. Alle standaardverlichting in de zaal gaat uit en we voorzien de nodige kerstverlichting en inkleding, zoals tapijten in de wandelgangen, voor een warme sfeer. De standhouders zorgen zelf ook voor sfeerelementen.”

Het programma voor de kerstmarkt in De Linde.
vanessa dekeyzer Het programma voor de kerstmarkt in De Linde.

En er zal heel wat animatie zijn. Zaterdag komt coverband The Jameson Brothers optreden van 18 tot 21 uur en zondag komt prinses Elsa uit Frozen om 15 uur langs. Uiteraard kan de Kerstman niet ontbreken. Hij komt beide dagen een bezoekje brengen en zal voor de jongste bezoekers een cadeautje meebrengen. “Maar ook voor alle bezoekers hebben wij als organisatoren een kleine attentie in petto”, aldus Brecht.

“We hopen dat ons nieuwe concept aanslaat. De 40 standhouders, waaronder 26 nieuwe, zijn hier alvast van overtuigd. Zij zorgen voor 750 vierkante meter indoor kerstbeleving.”

Iedereen is welkom op zaterdag van 14 tot 22 uur en op zondag van 14 tot 19 uur.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.