Johan Van Der Heyden (56) uit Lint al meer dan twee weken spoorloos

Johan Van Der Heyden (56) verdween op zondag 2 juni uit Lint.
Federale Politie Johan Van Der Heyden (56) verdween op zondag 2 juni uit Lint.
De 56-jarige Johan Van Der Heyden is al meer dan twee weken vermist. Op zondag 2 juni rond 20.30 uur verliet hij zijn woning in de Veldstraat in Lint. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem. Hij verplaatst zich met een witte bestelwagen van het merk Peugeot Boxer met nummerplaat 1-AHJ-252.

Johan Van Der Heyden is 1m68 lang en stevig gebouwd. Hij is kaal en heeft donkerbruine ogen. Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij een lichtgrijze jeans, een zwart t-shirt en bruine sportschoenen.

Wie meer weet over deze verdwijning, kan gratis en anoniem contact opnemen met de politie via 0800/30.300, via opsporingen@police.belgium.eu of via dit online tipformulier.

Johan verplaatst zich met een witte bestelwagen van het merk Peugeot Boxer met nummerplaat 1-AHJ-252.
Federale Politie Johan verplaatst zich met een witte bestelwagen van het merk Peugeot Boxer met nummerplaat 1-AHJ-252.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.