Fietsersbond verwelkomt nieuwe afdeling Borsbeek

Fietsersbond Lint
Verkeersdeskundige Wouter Verhaert is te gast op het jaarfeest van Fietsersbond Azura in de Antwerpse zuidrand. De mobiliteitsambtenaar van de stad Turnhout zal het hebben over kindvriendelijke open ruimte en mobiliteit. De fietsersbond viert ook de verwelkoming van de afdeling Borsbeek.

Fietsersbond Azura (Aartselaar, Boechout, Edegem, Hove, Kontich, Lint, Mortsel) verwelkomt de nieuwe afdeling Borsbeek en viert dat op het jaarfeest. “Naar goede traditie is er ook dit jaar weer een jaarfeest van Azura”, klinkt het bij de fietsersbond. “Afdeling Lint is deze keer de gastafdeling. Onze centrale gastspreker is verkeersdeskundige Wouter Verhaert die werkzaam is voor de stad Turnhout. Hij zal het hebben over kindvriendelijke open ruimte en mobiliteit. Hij zal aan de hand van talrijke voorbeelden tonen hoe men, vaak met kleine ingrepen, straten en dorpen verkeersveiliger en kindvriendelijker kan maken.”

Azura maakt van de gelegenheid gebruik om de nieuwe afdeling Borsbeek te verwelkomen. Er zullen ook enkele onderwerpen besproken worden zoals het al dan niet verplichten van de fietshelm. Het jaarfeest vindt plaats in De Witte Merel aan de Liersesteenweg in Lint op 8 februari vanaf 19u30. Ook niet-leden van de fietsersbond zijn welkom. Inkom is gratis en zonder inschrijving.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.