DJ Wout betovert zesde ‘Overuren’ in grotere zaal

Sfeerbeeld van de vorige editie van Overuren in Studio 3 van AED.
Overuren Sfeerbeeld van de vorige editie van Overuren in Studio 3 van AED.
‘Overuren’ verhuist naar een zaal voor zevenhonderd personen. Het afterworkconcept in de Lintse AED Studio’s barst na vijf edities uit zijn voegen en moet uitbreiden. Vanavond richt de organisatie zijn pijlen op de clubmuziek uit de jaren negentig met DJ Wout als eregast.

Na vijf edities van ‘Overuren’, waarvan de laatste drie uitverkocht, verhuist het afterworkconcept in de filmstudio’s van AED van Studio 3 naar de grotere Studio 16 waar zevenhonderd feestvarkens in passen. Nog nieuw is het pizza- en pasta-aanbod van de Lintse pizzeria Valentino. De avond wordt in goede banen geleid door DJ Wout, maatje van Regi en brein achter dance-act Sylver. Ook deejays Hans en Lucky komen plaatjes draaien.

De afterwork start woensdagavond om 19.00u. Een kaartje aan de deur kost 15 euro.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Jan Roes

    Maar na meer dan een uur aan de toog aanschuiven en nog steeds geen drank hebben, dat is er dik over! Zonde van inkomticket, gekochte drankjetons en gemiste ambiance!