CD&V Lint kiest nieuwe afdelingsvoorzitter

Koen De la Haye (35) is de nieuwe afdelingsvoorzitter van CD&V Lint.
RV Koen De la Haye (35) is de nieuwe afdelingsvoorzitter van CD&V Lint.
Koen De la Haye (35) is de nieuwe afdelingsvoorzitter van CD&V Lint. Dat werd afgelopen zondag beslist op het ledenfeest van de partij in ontmoetingscentrum De Witte Merel. 

“Alle mandatarissen van de vorige legislatuur, zowel van de gemeenteraad als de OCMW-raad, werden bedankt voor hun uitstekende werk van de afgelopen zes jaar”, zegt De la Haye. “Naast de verkiezing voor afdelingsvoorzitter werden ook Francesca Ceulemans voor Vrouw en Maatschappij, Caroline Van der Heyden voor Jong CD&V en Joseph Ceulemans voor Senioren CD&V verkozen.”

Daarmee is ex-burgemeester Stanny Tuyteleers voorzitter af. Tuyteleers werd bij de verkiezingen van oktober verkozen voor de gemeenteraad en zetelt ondertussen als schepen voor Financiën en Openbare Werken in het schepencollege.

Ook nationaal partijboegbeeld Miet Smet was te gast op het ledenfeest. De gewezen minister, staatssecretaris en weduwe van oud-premier Wilfried Martens stelde haar recente boek ‘Miet Smet. Ik kijk alleen vooruit. Mijn leven als politica’ voor.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.