Zandstappers halen ‘Antwerpen Wandelt’ naar Wechelderzande: 3.000 wandelaars verwacht

In de Visbeekvallei zijn prachtige wandelpaden.
Peter Vanderveken In de Visbeekvallei zijn prachtige wandelpaden.
Wandelclub Zandstappers viert dit jaar de 25ste verjaardag. De club die met haar 248 leden tot de grootste sportclubs van de gemeente behoort, heeft zich aangeboden als gastgemeente voor het evenement Antwerpen Wandelt. Het evenement vindt plaats op zondag 18 augustus. 

Vanuit hun thuisbasis Wechelderzande zorgen de Zandstappers voor een brede waaier aan wandelmogelijkheden. Bij het unieke wandel- en familie-evenement doorkruisen doorwinterde wandelaars de mooiste en groenste plekjes van de gemeente. Kleine en grote avonturiers kunnen zich uitleven op de wandellussen. 

Voor gezinnen met kinderen jonger dan 12 jaar wordt de regionale wandeldag een ware ontdekking met een zoektocht van 4 kilometer. er worden zo’n 3.000 deelnemers verwacht. Wandelaars kunnen kiezen uit 4, 7, 11, 14, 20, 25 en 32 kilometer. Vertrekken kan tussen 6.30 en 15 uur. 
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • koen Govaerts

    Hopelijk komen ze allemaal naar Wechel gewandeld anders gaat het volstaan in elke straat met auto's, geen plaats meer om te wandelen.